“Καινοτομία” σημαίνει ικανός να ξεπερνάς εμπόδια

Η επιτυχία μας βασίζεται στην ικανότητά μας να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες της αγοράς και στην άρνηση μας να αποδεχόμαστε τα προφανή τεχνολογιkά εμπόδια ή τις παραδοσιακές πραγματικότητες της αγοράς σαν αξεπέραστες και μη επιδεχόμενες αλλαγές.

BIONI HYGIENIC®

BIONI HYGIENIC® ήταν το πρώτο αβλαβές χρώμα εσωτερικών χώρων, ασφαλές για τον εσωτερικό αέρα. Βασίστηκε στην νανοτεχνολογία αργύρου. Μελετήθηκε για τις ειδικές ανάγκες του τομέα υγείας και έκτοτε μπορεί να καυχηθεί μία μοναδική αντίσταση ενάντια σε πολυανθεκτικά βακτήρια όπως ο MRSA.

BIONI NATURE®

Μόνιμη αντίσταση στην ανάπτυξη μούχλας και ασφάλεια για την υγιεινή του εσωτερικού αέρα. Αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρέπουν στο BIONI NATURE® να έχει τη μάξιμουμ αντοχή σε μικροβιακά φορτία σε συνδυασμό με τα υψηλότερα στάνταρ υγιεινής για την ποιότητα του εσωτερικού αέρα.

BIONI PERFORM®

Το BIONI PERFORM® είναι το πρώτο μη ανόργανο χρώμα προσόψεων που μελετήθηκε και πατενταρίσθηκε για να είναι φιλικό προς το περιβάλλον επειδή δεν περιέχει συντηρητικά. Προσφέρει μακρόχρονη προστασία από μούχλα και από άλγη, με τις λειτουργικές του ιδιότητες θέτει νέα στάνταρ όσον αφορά την αντοχή και τη διάρκεια στο χρόνο.