Ποιότητα εσωτερικού αέρα

Οι άνθρωποι περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους μέσα σε κλειστούς χώρους. Έως και το 80% της μέρας, βρισκόμαστε στο σπίτι ή τη δουλειά ή στην περίπτωση των νέων στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Επομένως, το κλίμα του δωματίου και οι ατμοσφαιρικοί ρύποι, όπως οι VOC παίζουν σημαντικό ρόλο στην ευημερία και την υγεία μας.

Τα στίγματα μούχλας σε τοίχους και ταβάνια μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας, ειδικά σε χώρους που περνάμε μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσουν και έντονες δυσάρεστες οσμές. Επομένως, θα πρέπει να θέσουμε υψηλά πρότυπα υγιεινής και αντιμουχλικών ιδιοτήτων στα χρώματα που χρησιμοποιούμε στους εσωτερικούς χώρους που ζούμε.

Φυσικά υπάρχει και η επιθυμία για το χαμηλό κόστος συντήρησης και τη διατήρηση της αξίας του ακινήτου. Οι τοίχοι και οι οροφές θα πρέπει να καθαρίζονται εύκολα και να είναι ανθεκτικά, ειδικά σε χώρους συχνής χρήσης.

Χρώματα BIONI

Τα χρώματα εσωτερικών χώρων ΒΙΟΝΙ, ιδιαίτερα χαμηλών εκπομπών και VOC, συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ασφαλούς, χωρίς μούχλα περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας υγιεινή διαβίωση αποτρέποντας την εξάπλωση της μούχλας στις επιφάνειες. Επιπρόσθετα, τα χρώματα εξωτερικών χώρων ΒΙΟΝΙ βοηθούν στη διατήρηση της αξίας των ακινήτων, εξασφαλίζοντας μία εντυπωσιακή, μακροχρόνια εμφάνιση.

Τα χρώματα BIONI είναι ιδανικά για διάφορες εφαρμογές: 

Οικιακοί χώροι
Γραφεία
Σχολεία & Παιδικοί σταθμοί
Πανεπιστήμια
λοιπά.