Χρωματικές λύσεις για τέλειο αίσθημα χαλάρωσης

Τα χρώματα ΒΙΟΝΙ προσφέρουν μία ευρεία γκάμα, όχι μόνο για τις ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και κέντρα ομορφιάς και ευεξίας, χώρους spa, πισίνες και γυμναστήρια, καθώς είναι άριστα προσαρμοσμένα στις υψηλές απαιτήσεις των χώρων αυτών.

Η ΒΙΟΝΙ προσφέρει μία σειρά από προδιαγραφές και λύσεις, που αναπτύχθηκαν και πιστοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Fraunhofer Institute για να ταιριάζουν σε διαφορετικές επιφάνειες και χώρους και να συμβαδίζουν με τη συχνότητα της χρήσης των χώρων. Θέτει νέα πρότυπα υγιεινής, υγείας, βιωσιμότητας, εξοικονόμησης κόστους και αισθητικής σε ένα όλο και πιο απαιτητικό περιβάλλον:

+
ΥΓΙΕΙΝΗ

Τα χρώματα ΒΙΟΝΙ ακολουθούν τα πρότυπα υγιεινής, εμποδίζοντας τα βακτήρια να εξαπλωθούν σε βαμμένες επιφάνειες.

+
ΥΓΕΙΑ

Τα χρώματα ΒΙΟΝΙ πληρούν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις για την ποιότητα του αέρα των εσωτερικών χώρων δεδομένου ότι είναι απαλλαγμένα από διαλύτες και μαλακτικά και έχουν πολύ χαμηλά επίπεδα VOC.

+
ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τα χρώματα ΒΙΟΝΙ παράγονται χωρίς τη χρήση δηλητηριωδών και επιβλαβών για το περιβάλλον υλικά. Είναι πολύ ανθεκτικά, με αποτέλεσμα να μειώνονται ο χρόνος επαναβαψίματος και τα έξοδα συντήρησης.

+
ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΣΤΟΥΣ

Τα χρώματα ΒΙΟΝΙ προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις και ποιότητες ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής. Τα χρώματα είναι άοσμα, εξασφαλίζοντας ότι τα δωμάτια θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά άμεσα.

+
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Τα χρώματα είναι πολύ σημαντικά για νοσοκομεία, κλινικές και ιατρεία, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Τα χρώματα ΒΙΟΝΙ συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική, επιτρέποντας σχεδόν απεριόριστη γκάμα χρωματισμών.