Χρωματικές λύσεις για αυτούς που εκτιμούν την ασφάλεια

Είτε νέα κατασκευή ή ανακαίνιση, πολυκατοικία, κτίριο γραφείων, νηπιαγωγείο ή σχολείο. Με τα ΒΙΟΝΙ WORKLIFE SOLUTIONS, μία σειρά χρωμάτων είναι διαθέσιμη στη διάθεση των εμπόρων, των δημόσιων υπηρεσιών και των ιδιωτών, για να χρησιμοποιήσουν στα σπίτια ή τις κατασκευές τους. 

+
ΥΓΙΕΙΝΗ

Τα χρώματα ΒΙΟΝΙ έχουν πιστοποιηθεί παρέχοντας μακροχρόνια προστασία κατά της μούχλας και επομένως στη δημιουργία ενός υγιεινού περιβάλλοντος διαβίωσης.

+
ΥΓΕΙΑ

Τα χρώματα ΒΙΟΝΙ πληρούν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις για την ποιότητα του αέρα των εσωτερικών χώρων δεδομένου ότι είναι απαλλαγμένα από διαλύτες και μαλακτικά και έχουν πολύ χαμηλά επίπεδα VOC

+
ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τα χρώματα ΒΙΟΝΙ παράγονται χωρίς τη χρήση δηλητηριωδών και επιβλαβών για το περιβάλλον υλικά. Είναι πολύ ανθεκτικά, με αποτέλεσμα να μειώνονται ο χρόνος επαναβαψίματος και τα έξοδα συντήρησης.

+
ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΣΤΟΥΣ

Τα χρώματα ΒΙΟΝΙ προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις και ποιότητες ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής. Τα χρώματα είναι άοσμα, εξασφαλίζοντας ότι τα δωμάτια θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά άμεσα.

+
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Στο σπίτι, τη δουλειά ή το σχολείο, οι χρωματισμοί παίζουν έναν ιδιαίτερο ρόλο. Τα χρώματα ΒΙΟΝΙ συνδυάζουν την αισθητική ποιότητα με τη λειτουργικότητα, παρέχοντα μία σχεδόν απεριόριστη ποικιλία χρωματικών προτάσεων.